Konto och inställningar

Bjud in ditt team

Lägg till medlemmar i din organisation, tilldela roller och hantera behörigheter för att arbeta med produkterna tillsammans.

Bjud in teammedlemmar till din organisation

Unload stöder organisationer med flera användare. Du kan bjuda in kollegor och tilldela specifika roller för att styra vem som kan göra vad. Alla teammedlemmar delar samma produkter, saldo och Shopify-anslutning.

1

Öppna Team-sidan

Klicka på "Inställningar" i sidofältet, välj sedan "Team" från undermenyn. Du kommer att se en lista över aktuella medlemmar med deras roller.

2

Skicka en inbjudan

Klicka på knappen "Bjud in medlem". I dialogrutan som visas, ange personens e-postadress och välj en roll:

  • Admin -- Full tillgång till alla funktioner, inklusive fakturering, integrationer och teamhantering. Visas med en sköldikon.
  • Medlem -- Kan ladda upp dokument, redigera produkter, köra Studio-bearbetning och överföra till Shopify. Kan inte komma åt fakturering eller teaminställningar.
  • Visare -- Skrivskyddad åtkomst. Kan bläddra bland produkter och visa data men kan inte göra ändringar.

Klicka på "Bjud in" för att skicka inbjudan.

3

Din kollega accepterar inbjudan

Den inbjudna personen får ett e-postmeddelande med en inbjudningslänk. Genom att klicka på länken kommer de till Unload där de kan skapa sitt konto (eller logga in om de redan har ett) och omedelbart ansluta sig till din organisation.

Rollreferens

| Roll | Ikon | Ladda upp & redigera | Studio & överföring | Fakturering & integrationer | Teamhantering | | ---------- | ----- | -------------------- | ------------------- | --------------------------- | ------------- | | Ägare | Krona | Ja | Ja | Ja | Ja | | Admin | Sköld | Ja | Ja | Ja | Ja | | Medlem | -- | Ja | Ja | Nej | Nej | | Visare | -- | Nej | Nej | Nej | Nej |

Ägaren är den person som skapade organisationen. Ägarstatus kan inte överföras. Admin har samma behörigheter som Ägaren förutom att de inte kan radera organisationen.

Ändra eller ta bort en medlem

För att ändra en medlems roll eller ta bort dem från organisationen, gå till Inställningar > Team, hitta medlemmen i listan och använd alternativmenyn bredvid deras namn. Rolländringar träder i kraft omedelbart.